Villanyszerelés fél áron??  

Lehetséges!

Villanyszerelésre is fordítható az otthonteremtési támogatás!

Támogatás részletei: https://villanyszerelomosonmagyarovar.hu/otthonteremtesi-tamogatas

Használja ki Ön is a lehetőséget.

VILLANYSZERELÉS Mosonmagyaróváron és vonzáskörzetében


Villanyszerelés A-tól Z-ig.

Mosonmagyaróváron és vonzáskörzetében családiházak, lakások, panellakások, társasházak teljeskörű villanyszerelése. Okos házak villyanszerelése, régi szerelések átfűzése, újra vezetékezése. Konyha átalakítások. Villanytűzhely bekötés, led szalag kiépítés...

Penel lakások villanyszerelése

A még villamosan fel nem újított panel lakások időzített bombák. 30-40 éves vezetékek, földelés nélküli dugaljak, több évtizede nem karbantartott lakás elosztók. A régi, tán már nem is működő kismegszakítók nem a mostani finom elektronikai eszközökre lettek kitalálva, amikor ezek a házak épültek akkor még a Hajdú házaspár (mosógép, centrifuga) volt divatban. Ezek a védelmi eszközök a mai kisfogyasztású (pl: telefon töltő) eszközeink zárlatakor nem fognak kioldani, vagy ha mégis akkor nagyon lassan. A panellakások villamos felújítása elengedhetetlen.

Kérjen árajánlatot az nem kerül semmibe.

Családiház villanyszerelése

A mai ultra alacsony fogyasztású eszközeink (pl: ledes izzó) megkövetelik, a új építésű házak villanyszerelésénél a struktúrált villanyszerelést. Lehetőleg minél több  áramkör kialakítását, a fix fogysztók vezetékeire (pl: gázkazán, villanytűzhely, ledes izzók) dedikált kismegszakítók, biztosítékok felszerelését. Az áramvédő kapcsóló vagy FI relé használata, ma már teljesen egyértelmű. A villanyszerelés menete legalább két részből áll:

- alapszerelés: ilyenkor történik a védőcsövek, szerelvény és kötődobozok bevésése és rögzítése a falban. Utánna a vezetékek befűzése, megkötése, szerelői ellenőrzése. Majd pedig vakolás festés után a második rész, a szerelvényezés: ilyenkor szerelem fel a kapcsolókat, dugaljakat, lámpákat.stb.., majd ezután is szerelői ellenőrzés történik.

Kérjen tőlem is ajánlatot, nem kerül semmibe.

Schneider Gábor villanyszerelő mester

Tel: +3620-981-3634

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.