Napelem kivitelezés lépései

2023-12-12 15:26:18-kor,Egyéb kategóriában

Napelemes rendszer 3 lépésben



PONTOS árajánlatnyújtás

Az ajánlatkérést követően kollégáink helyszíni felméréssel – vagy telefonos egyeztetést követően a drón felvételek, tervrajzok és műszaki paraméterek alapján – elkészítik a napelem rendszer kivitelezésének pontos árajánlatát. Szakértő kollégánk a helyszínen az összes felmerülő kérdésre válaszol. Döntését a költségek ismertetése mellett hozam előrejelzéssel segítjük. Szükség esetén panelkiosztás tervet is készítünk. Felmérés közben ellenőrizzük a villamos mérőhely műszaki állapotát és a megfelelő teljesítmény rendelkezésre állását. Szükség esetén ezeket is javítjuk, szabványosítjuk.


Szerződéskötés és a projekt indítása

Írásban elfogadott ajánlat után, felvesszük az adatait és megkötjük a szerződést.

A napelemes projekt engedélyeztetést meghatalmazása birtokában elindítjuk a szolgáltatónál.

Az 50%-os előlegszámla kiállítása ekkor esedékes.

Amint megérkezett a Műszaki Gazdasági Tájékoztató (MGT) az áramszolgáltatótól, akkor már hivatalosan is zöld utat kapott a projekt. Az engedélyek birtokában, Önnel egyeztetve kitűzzük a napelemes rendszer telepítésének időpontját.


Napelem rendszer telepítése- készre jelentés

Az előre egyeztetett installáció napján 4-5 fős – villanyszerelő szakemberekből álló – csapatunkkal elvégezzük a tartószerkezetek és a napelemes rendszer telepítését. A kábelezés és az inverter bekötése után próbaüzemet tartunk. Elkészítjük az érintésvédelmi jegyzőkönyvet. A projekt zárásakor képeket készítünk, majd a kivitelezői nyilatkozattal és az érintésvédelmi dokumentációval készre jelentjük napelemes rendszerét az áramszolgáltató felé. Emellett elküldjük Önnek az internetes monitorozó felület belépési adatait is. A második 50%-os számla kiállítása ekkor esedékes. Alapelvünk, hogy Önt végig mindenről szakszerűen tájékoztassuk, és végül egy műszakilag és esztétikailag egyaránt tökéletes munkát adjunk át.





Schneider Gábor villanyszerelő mester

Tel: +3620-981-3634

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.