Napelem fél áron??

Lehetséges!

A lejárt határidő ellenére mégis marad a szaldós elszámolás és az 50%-os támogatás

Teljes körű napelem (HMKE) ügyintézés helyi szakemberekkel.

Használja ki Ön is a lehetőséget!

Nullázza le otthona villanyszámláját napelem rendszerrel.

Mindezt most még mindíg fél áron teheti meg!

A lejárt határidő ellenére mégis marad a szaldós elszámolás és az 50%-os támogatás


A július elsejei határidő előtt csupán néhány órával megjelent, Orbán Viktor által aláírt rendelet  kimondja, hogy

Nem lép hatályba az otthonfelújítási hitel bevezetése érdekében egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 641/2020. (XII. 22.) Korm. rendelet 9. § (3) bekezdése, valamint
Nem lép hatályba a családok otthonteremtésével összefüggő egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 183/2021. (IV. 16.) Korm. rendelet 27. § (2) bekezdése.

Mindkét pont azt mondta ki eredetileg, hogy az otthonfelújítási támogatás és hitel kérelméhez be kell adni a pályázónak "a 2021. június 30-át követően megkötött villamosenergia-vásárlási szerződést, valamint a villamosenergia-kereskedő arra vonatkozó nyilatkozatát, hogy a szerződés olyan elszámolást alkalmaz, amelyben az alkalmazott elszámolási időszaktól függetlenül szaldó nem képezhető és a hálózatba betáplált és vételezett villamos energia mennyisége külön-külön kerül megállapításra". Vagyis eredetileg az állami támogatásból megvalósított napelemes rendszerek június 30. után nem kaphattak volna szaldó elszámolást. Az illetékes Innovációs és Technológiai Minisztérium ezt még egy hónappal ezelőtt is egyértelművé tette, bár voltak, akik másképp értelmezték a jogszabályt és ez bizonytalanságot szült a telepítők, napelemrendszert-megrendelők körében is.

A szerdai rendelet azonban a gyakorlatban ezt a rendelkezést helyezte hatályon kívül, ami azt jelenti, hogy:

A VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSOKKAL MEGVALÓSULT HÁZTARTÁSI MÉRETŰ NAPELEMES KISERŐMŰVEK TOVÁBBRA IS JOGOSULTAK A SZALDÓ ELSZÁMOLÁSRA.

Ezzel tehát a mostani rendelet az elmúlt hónapok jogszabály-értelmezési kérdéseit is rövidre zárta.

Schneider Gábor villanyszerelő

Tel: 3620 981 3634

Napelem rendszer kivitelezés és érintésvédelmi vizsgálatok

Napelemes rendszerek tervezése, engedélyezése, kivitelezése, érintésvédelmi felülvizsgálata,  E.ON szerelői nyilatkozat és készrejelentés elkészítése. Napelem teljesítmény és hatásfok vizsgálat célműszerrel.

HMKE kivitelezés A-tól, Z-ig helyszíni ügyintézéssel, helyi szakemberekkel.


GGE Solar Kft.

hivatalos napelem szerelője.

GGE Solar

Klikk:

 HMKE féláron

Villanyszerelés mosonmagyaróvár

Napelem érintésvédelem 

Kevesen tudják,hogy a napelemes rendszert is csak, érintésvédelmi jegyzőkönyvvel szabad üzembehelyezni, és időszakonként ellenőrizni is kell. Ezt nem azért találták ki, hogy a vállakozó zsebét megtömjék pénzel, hanem, hogy a napelem rendszer tuajdonosok meggyőződhessenek arról, hogy a kiserőművük biztonságosan üzemeltethető. Nem fog leégni a háztető vagy kigyulladni a padlás.

A 20-25 év garancia és a 20 év teljesítmény garancia csak akkor érvényes, ha a rendszeres felülvizsgálatokat elvégeztetik.

Felülvzsgálat során még kiderülnek:

- kábel szigetelési és bekötési hibák

- napelem, napelem cella, vagy teljes string problémák

- inverter hibák

- egyéb kötés hibák

Schneider Gábor villanyszerelő

Tel: 3620 981 3634

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!